Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής με αφορμή τη διάκριση των μαθητών του Γυμνασίου Φαρρών, στην εκστρατεία ECOMOBILITY 2018-2019 εκφράζει και δημόσια τα συγχαρητήρια του στα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου, στο Διευθυντή και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της ομάδας του σχολείου που για ακόμη μία φορά μας έκαναν υπερήφανους.

Οι μαθητές κατασκεύασαν ένα «Ηλιακό Αυτοκίνητο» κερδίζοντας το «Ειδικό Βραβείο Κατασκευής», ενώ έγραψαν και τραγούδι για την οικολογική μετακίνηση με τίτλο «Αναγκαία η αλλαγή» κερδίζοντας το 2ο Βραβείο τραγουδιού.

«Τα παιδιά μας ευαισθητοποιημένα σε περιβαλλοντικά θέματα μας δείχνουν το δρόμο… Ο Δήμος οφείλει να υποστηρίζει και να ενθαρρύνει τέτοιες προσπάθειες παρέχοντας στους μαθητές όλα εκείνα τα εφόδια για να μπορούν να ξετυλίξουν τις γνώσεις και τις ικανότητες τους. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας, γι’ αυτό και είμαστε πάντα στο πλευρό τους στηρίζοντας κάθε δράση και πρωτοβουλία τους.

Μαρία Ζιάζιου, Ιωάννα Κακούρη, Αθηνά Καλανδράκη, Αδαμαντία Κοσμά, Παναγιώτη Κοσμά, Σοφία Κουβοπούλου, Ιωάννα Παπακώστα, Βασίλη Παπαναστασόπουλο, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!».